Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Φουστέρ!

Το μήνυμα του ποδοσφαιριστή στο Facebook

Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Φουστέρ!

Την φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να φορά ο Νταβίντ Φουστέρ.

Η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Φουστέρ «γεφύρωσε» τις διαφορές που υπήρχαν έως τότε στις συζητήσεις, ενώ αν και δεν ανακοινώθηκε η χρονική διάρκεια της συνεργασίας οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή θα είναι διετής, που σημαίνει ότι είναι πιθανό ο έμπειρος ποδοσφαιριστής να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Η σχετική ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νταβίντ Φουστέρ» αναφέρεται στην ανακοίνωση, με τον Ίβηρα να δηλώνει «πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό και ευγνώμων σε όλους για την αγάπη και την στήριξή τους. Όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για αυτή την σπουδαία ομάδα».

Σε ότι αφορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη δήλωσε: «H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νταβίντ Φουστέρ» αναφέρεται στην ανακοίνωση, με τον Ίβηρα να δηλώνει «πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό και ευγνώμων σε όλους για την αγάπη και την στήριξή τους. Όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για αυτή την σπουδαία ομάδα».

Από την πλευρά του ο Νταβίντ Φουστέρ έγραψε το εξής μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:«Με μεγάλη χαρά θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα νέα ότι θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό! Είμαι ευγνώμων σε όλους τους φιλάθλους για την αγάπη και την στήριξή σας, πραγματικά σημαίνουν τα πάντα για εμένα και την οικογένεια μου.

Η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για εμένα, αλλά μου δώσατε την δύναμη που χρειαζόμουν για να συνεχίσω να πιστεύω σε εμένα και να δουλεύω σκληρά κάθε ημέρα. Όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για την σπουδαία ομάδα μας.

Αυτή την εβδομάδα θα επιστρέψω στην οικογένεια μου στην Ισπανία για την γέννηση του δεύτερου γιου μου! Εύχομαι σε όλους σας ένα καλό καλοκαίρι και θα σας ξαναδώ πολύ σύντομα!».

FBF.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top