Στον τελικό του Κυπέλλου η Ξάνθη, κόντρα στον Ολυμπιακό!

Με λευκή ισοπαλία έληξε ο ημιτελικός με τον Ηρακλή

Στον τελικό του Κυπέλλου η Ξάνθη, κόντρα στον Ολυμπιακό!

Χωρίς τέρματα έληξε ο τέταρτος ημιτελικός μεταξύ Ξάνθης και Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδας, με τους Ακρίτες να πανηγυρίζουν την ιστορική πρόκρισή τους στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό!

Στον επαναληπτικό του 0 - 1 της Θεσσαλονίκης, η Ξάνθη κατάφερε να κρατήσει το 0 - 0 και να πάρει το «εισιτήριο» για τον τελικό της 17ης στο ΟΑΚΑ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, οποίος, όπως σας ενημερώσαμε, προκρίθηκε μετά το 1 - 1 με τον Απόλλωνα.

Ο Ηρακλής απείλησε στο πρώτο ημίχρονο τους γηπεδούχους, ωστόσο, η κόκκινη κάρτα που είδε ο Ρομάνο στο 59’ φαίνεται ότι του έκοψε την φόρα, την ώρα που η Ξάνθη έκανα ��πλά τα… απαραίτητα για να κρατήσει το σκορ στο 0 - 0, ενώ έχασε και μια καλή ευκαιρία για γκολ, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Χουάντερσον απέκρουσε σουτ του Κλέιτον.

Οι συνθέσεις

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Παπάζογλου, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Κλέιτον, Γούτας, Καπετάνος (53’ Ράνος)

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Βαλεριάνος, Καρασαλίδης (75’ Σιατραβάνης), Περόνε, Ρομάνο, Πουρτουλίδης, Πασάς, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top