Μάρας: «Μου λείπει το Ολυμπιακό μετάλλιο»

«Ο κόσμος μου έδειξε ότι με αγαπάει και θέλει να συνεχίσω αυτό που κάνω»

Μάρας: «Μου λείπει το Ολυμπιακό μετάλλιο»

O Βλάσης Μάρας όπως σας ενημερώσαμε από το star.gr κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο μονόζυγο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής του Μονπελιέ.

Αυτό ήταν το όγδοο συνολικά μετάλλιο του Μάρα σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς έχει κατακτήσει ακόμη ένα ασημένιο (Λωζάνη 2008) και ένα χάλκινο (Μονπελιέ 2012) σε εννιά συμμετοχές σε τελικούς του μονόζυγου και στις συνολικά 11 παρουσίες του σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μετά από αυτή την μεγάλη επιτυχία, ο Έλληνας πρωταθλητής παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 24 Radio» και μίλησε για όλα.

Για το μετάλλιο που κατέκτησε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος σήμερα για το αποτέλεσμα και νομίζω ότι αυτό που είχα δηλώσει, όταν ξεκίνησα, ότι θα συνεχίσω μέσα στα μετάλλια και στις επιτυχίες το έκανα πράξη. Θέλω να μιλάω με πράξεις».

Για το αν αυτό το μετάλλιο μπορεί να χαρακτηριστεί ως η μεγάλη επιστροφή του:«Πέρασα μια περίοδο αδράνειας. Ουσιαστικά δοκίμαζα τον εαυτό μου, τα προγράμματα τις ασκήσεις, δεν μου έβγαινε πάντα και αποφάσισα να σοβαρευτώ».

Για τη αγάπη του κόσμου:«Ως αθλητής έχω δώσει μεγάλες χαρές και μεγάλες λύπες σε όσους με ακολουθούν. Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε που έκανα την πρώτη μου επιτυχία. Νομίζω ότι καθετί που κάνω από εδώ και πέρα είναι μοναδικό. Το ότι το μετάλλιο είναι το 8 ευρωπαϊκό μετάλλιο που κατακτώ είναι σπουδαίο. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Σήμερα ο κόσμος μου έδειξε ότι με αγαπάει και θέλει να συνεχ��σω αυτό που κάνω».

Για την καριέρα του και τους στόχους του: «Θεωρώ ότι γενικά στην καριέρα μου είμαι πάρα πολύ τυχερός. Έχω κερδίσει τα περισσότερα πρωταθλήματα στα οποία έχω αγωνιστεί και σε αυτά που δεν έχω κερδίσει, τα έχω πάει πολύ καλά. Είμαι στην ενεργό δράση με την Εθνική ομάδα από το 1997. Έχω κατέβει σε πάμπολλους αγώνες και, εκτός από τα ευρωπαϊκά και τα παγκόσμια πρωταθλήματα, έχω κερδίσει και πάρα πολλά παγκόσμια κύπελλα. Αυτούς τους αγώνες ο κόσμος δεν τους γνωρίζει, αλλά όποιος ψάξει θα δει ότι από τους 50 αγώνες έχω κερδίσει τους περισσότερους. Στην Ευρώπη είμαι ο μοναδικός που έχω τόσα μετάλλια, αλλά μου λείπει βέβαια το Ολυμπιακό. Αν τα καταφέρω στο Ρίο, θα κλείσω την καριέρα μου ευτυχισμένος. Ξέρω ότι μπορώ να συνεχίσω για πολλά χρόνια ακόμη, αλλά με ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες θα σταματήσω. Είναι το όνειρό μου και είναι μεγάλη επιθυμία μου γι' αυτό. Αν τα καταφέρω, θα νιώσω πλήρης ως αθλητής».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top