Πρωταθλητής μέσω… Παναθηναϊκού έγινε ο Ολυμπιακός!

Ήττα 2 – 1 για το «τριφύλλι» στην Κομοτηνή

Πρωταθλητής μέσω… Παναθηναϊκού έγινε ο Ολυμπιακός!

​Πρωταθλητή και μαθηματικά «έστεψε» τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκος, καθώς έχασε με 1 – 2 από τον Πανθρακικό και πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση, πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι, που πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς στη «μάχη της παραμονής», προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Ιγκορ, ενώ ο Σίλντενφελντ ισοφάρισε στο 55’.

Ο Παναθηναϊκός, που υπέπεσε σε αρκετά λάθη κατά την διάρκεια του αγώνα, έμεινε με δέκα παίκτες από το 59΄, λόγω αποβολής του Μπούρμπου.

Το «τριφύλλι» έφτασε κοντά στο γκολ στο 80’ (απόκρουση Αθανασιάδη σε κοντινή προβολή του Καρέλη), ενώ ο Τζάνης, στο 91’, «σφράγισε» τη νίκη του Πανθρακικού.

Η ήττα του Παναθηναϊκού συνεπάγεται πως ο Ολυμπιακός παίρνει στα σίγουρα τα πρωτάθλημα, καθώς, ό,τι κι αν συμβεί ως το τέλος του πρωταθλήματος, ακόμη κι αν οι Πειραιώτες χάσουν τέσσερις φορές, η διαφορά των 10 βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ δεν καλύπτεται στις εναπομείνασες αγωνιστικές.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μάνουελ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Ρομέου, Κάσες (56΄ Παπαγεωργίου), Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ιγκορ, Ντιγκινί, Μελίσσης (78΄ Ροτζέριο), Ηλιάδης (70΄ Τζάνης), Ποτουρίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Κλωναρίδης (64΄ Πέτριτς), Μπεργκ (65΄ Πράνιτς), Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης (82΄ Κουτρουμπής), Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούι, Σίλντενφελντ, Μπούρμπος

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top