Πετρούνιας: «επόμενος στόχος οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Συχαρητήρια από τον υφυπουργό Αθλητισμού για το χρυσό στο ευρωπαϊκό

Πετρούνιας: «επόμενος στόχος οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο έθεσε ως επόμενο μεγάλο στόχο του ο Λευτέρης Πετρούνιας, λίγο αφότου στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους. Στο μεταξύ, τα συγχαρητήριά του στον αθλητή μας εξέφρασε ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο 25χρονος στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στη διοργάνωση του Μονπελιέ, με 15.866 βαθμούς.

«Ο επόμενος μεγάλος στόχος είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μπακού και ο αμέσως επόμενος είναι η πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Ρίο. Ένα μετάλλιο στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση δίνει απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να δώσω το παρόν στη Βραζιλία», δήλωσε, στον «ΣΠΟΡ FM», ο Λευτέρης.

Παράλληλα, ο Έλληνας πρωταθλητής ανέφερε πως πίστευε από την αρχή ότι θα τα καταφέρει: «πριν ξεκινήσει η διοργάνωση το πίστευα πολύ. Πίστευα ότι θα τα καταφέρω. Ό,τι έγινε συνέβη στη σωστή ώρα, την κατάλληλη στιγμή. Το επίπεδο στους κρίκους έχει ανέβει πάρα πολύ. Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν έχει σημαντικές διαφορές με το παγκόσμιο».

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στο Μονπελιέ της Γαλλίας. Η νέα αυτή επιτυχία της ελληνικής ενόργανης γυμναστικής, επιβεβαίωσε την πολύ μεγάλη δυναμ��κή του αθλήματος διεθνώς. Ο "χρυσός" πρωταθλητής μας συνεχίζει την παράδοση στους κρίκους που ξεκίνησε ο Ολυμπιονίκης μας, Δημοσθένης Ταμπάκος, και του εύχομαι ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον», αναφέρει στο τηλεγράφημά του ο κ. Κοντονής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top