Πρωτάθλημα: βαριά ήττα ο ΠΑΟΚ, «χρυσό» διπλό ο Λεβαδειακός

Τι έγινε στα παιχνίδια του Σαββάτου - τι θα δούμε σήμερα στα γήπεδα

Πρωτάθλημα: βαριά ήττα ο ΠΑΟΚ, «χρυσό» διπλό ο Λεβαδειακός

​Με ηχηρή ήττα του ΠΑΟΚ από τον Πανθρακικό, νίκη - έκπληξη του Λεβαδειακού και αποχώρηση του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα, άρχισε το Σάββατο η 29η αγωνιστική της Super League.

Ο Πανθρακικός πέτυχε την πρώτη του νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3 - 1. Το σκορ άνοιξε ο Ντιγκινί στο 7΄ και στο 43΄ ο Τζάνης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας. Ο Παπαδόπουλος μείωσε στο 63΄, αλλά ο Ιγκορ με πέναλτι στο 78΄ «σφράγισε» τη νίκη για τους γηπεδούχους.

Μεγάλη νίκη, που ενισχύει την παραμονή του στην κατηγορία, πέτυχε στο Αγρίνιο ο Λεβαδειακός με 1 - 0 επί του Παναιτωλικού. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα μπήκε στο 72ο λεπτό, από τον Μιλοσάβλιεφ.

Στα σημερινά παιχνίδια, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κέρκυρα (17:15) και έχει την ευκαιρία να διατηρήσει ή και να διευρύνει την διαφορά, ενώ ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Βέροια (19:30), έχοντας να καλύψει σημαντικές απουσίες.

Η δράση θα αρχίσει στις 15:00 με το Ξάνθη - Ατρόμητος και στις 17:15 παίζουν Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης, ενώ η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο, Δευτέρα, με το Πλατανιάς - Καλλονή (19:30).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top