Αλαφούζος: Θα αυστηροποιηθούν οι ποινές για τις ομάδες

Εξερχόμενος από το ΔΣ της Super League

Αλαφούζος: Θα αυστηροποιηθούν οι ποινές για τις ομάδες

O Γιάννης Αλαφούζος εξερχόμενος από το ΔΣ της Super League επιβεβαίωσε κι εκείνος με την σειρά του την ομόφωνη απόφαση για την λήψη μέτρων κατά της βίας.

«Είχαμε μία συζήτηση, όπου αποφασίσαμε να λύσουμε δικαστικά τις διαφορές μας ή τέλος πάντων εκτός διοικητικού συμβουλίου. Συμφωνήσαμε να κοιτάξουμε πως θα λύσουμε τα πραγματικά προβλήματα. Υπήρξαν ομόφωνες αποφάσεις για την αντιμετώπιση αυτή της πολύ άσχημης κατάστασης στην Ελλάδα, όπως η αυστηροποίηση ποινών για τις ομάδες», είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.


Οι προτάσεις της Ξάνθης...

Η ΠΑΕ
Skoda Ξάνθη με τη σειρά της παρουσίασε 5 προτάσεις, οι οποίες ζήτησε να εφαρμοστούν το συντομότερο.


Αυτές είναι οι εξής:

1. Έως το τέλος της σεζόν, επιβάλλεται απαγόρευση της μετακίνησης οπαδών.
2. Σε περίπτωση που οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας, εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο, η γηπεδούχος θα τιμωρείται μέχρι τέλους της φετινής σεζόν δίνοντας τους εντός έδρας αγώνες χωρίς την παρουσία θεατών.
3. Σε περίπτωση προπηλακισμού μέλους της αντίπαλης ομάδος, κατά την άφιξη της στο γήπεδο - ποδοσφαιριστές, παράγοντες -, τότε η γηπεδούχος ομάδα θα αγωνίζεται στους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες, κεκλεισμένων των θυρών.
4. Άμεσα, κάμερες που βλέπουν στα αποδυτήρια των δύο ομάδων, σε αυτά των διαιτητών και στη φυσούνα, οι οποίες θα ελέγχονται από την ΕΛΑΣ.
5. Οι ομάδες πρέπει να είναι 100% υπεύθυνες για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους και να διαφυλάττουν τα συμφέροντα τους μέσω ιδιωτικής ασφ��λειας, χωρίς την παρουσία Αστυνομίας. Μπορεί να υπάρχει έξω από το γήπεδο ένα
Police Station, το οποίο θα επικοινωνεί με την ιδιωτική ασφάλεια του γηπέδου για θέματα που τυχόν θα προκύψουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top