Περέιρα: «Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω να κερδίζω τίτλους»

Τι είπε ο Μαρινάκης στην παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας

Περέιρα: «Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω να κερδίζω τίτλους»

Το μεσημέρι της Πέμπτης (08/01) έγινε η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα.

Αρχικά, τον Πορτογάλο τεχνικό καλωσόρισε ο Κριστιάν Καρεμπέ και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο 45χρονος τεχνικός τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ως προπονητής του Ολυμπιακού: «Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη, επειδή δεν μπορώ να μιλήσω τη γλώσσα σας, τα ελληνικά, τα οποία είναι μία δύσκολη γλώσσα. Ξέρω το μέγεθος της ομάδας που έχω έρθει.

Γνωρίζω πολύ καλά τι αντιπροσωπεύει αυτός ο σύλλογος σε ολόκληρη την Ελλάδα. Γνωρίζω τη δυναμική των οπαδών και του γηπέδου μας. Ξέρω πολύ καλά τι περιμένετε από εμένα. Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω να κερδίζω τίτλους. Ξέρω ότι αυτό θέλει ο σύλλογος και αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω και εγώ. Ξέρω πάρα πολύ καλά ότι εδώ ένα αποτέλεσμα μετράει στην ομάδα και αυτό είναι η νίκη.

Θα δίνουμε καθημερινά εξετάσεις και θέλω να περάσω όλα τα στοιχεία μου στην ομάδα του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω με τον δικό μου τρόπο όσους έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, τον πρόεδρο, τους συνεργάτες του και το τεχνικό επιτελείο που θα συνεργαστούμε. Το ευχαριστώ μου θα είναι με νίκες και με πρωταθλήματα. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου. Μια ομάδα επιθετική, δυναμική που να ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο. Ώρα για δουλειά».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε: «Για μας ήταν μία συνειδητή απόφαση η αλλαγή προπονητή. Δεν έγινε μέσα σε μία μέρα. Ήταν κάτι που λάβαμε σοβαρά υπόψη μας και αποφασίσαμε να το κάνουμε σε αυτή τη χρονική στιγμή.

Μας ενδιαφέρει να δούμε τον Ολυμπιακό πρωταθλητή. Όταν μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο προϋπολογισμό, σε σχέση με τις άλλες ομάδες, αν μη τι άλλο όταν παίζουμε εντός αλλά και εκτός έδρας να μην αγχωνόμαστε και να προσπαθούμε για ένα καλό αποτέλεσμα και να έρχεται με δυσκολία ή να μην έρχεται. Ήταν ανάγκη να γίνει αλλαγή. Θα πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Η επιλογή του νέου προπονητή έγινε με τα κριτήρια για ένα τεχνικό που μας αρμόζει σε μία κρίσιμη περίοδο.

Έχει ζήσει παρόμοιες καταστάσεις, στη χώρα του, με την Πόρτο, όπου δεν είχε άλλες επιλογές από το να κερδίζει. Ξέρει τι σημαίνει πίεση και να πρέπει να κερδίζεις. Το έχει κάνει με επιτυχία. Επίσης στο ρόστερ της Πόρτο είχε μεγάλους παίκτες που τους διαχειρίστηκε καλά. Να μπορεί υπό πίεση να παίρνει τις σωστές αποφάσεις. Αυτά τα κριτήρια καλύπτει ο Βίτορ Περέιρα. Ο Ολυμπιακός σε μικρό διάστημα θέλουμε να είναι ξανά πρώτος και στο τέλος πρωταθλητής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μίτσελ: «Ήταν αδύνατον να συγκρατήσω τα δάκρυα μου. Θα μου λείψετε»


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top