ΣΑΛΟΣ με επιθετικό της Βέροιας: «Κόβει» γκολ του με το χέρι!

Δείτε τι δήλωσε ο Παυλίδης

ΣΑΛΟΣ με επιθετικό της Βέροιας: «Κόβει» γκολ του με το χέρι!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Βέροια και τον Απόλλωνα (1-1), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο επιθετικός της Βέροιας, Χαράλαμπος Παυλίδης πέρασε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ωστόσο λίγα εκατοστά πριν περάσει τη γραμμή άπλωσε το χέρι του και την έστειλε εκτός εστίας.

Λίγες ώρες αργότερα, ο ποδοσφαιριστής προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Όπως φαίνεται στη φωτογραφία δεν βρίσκω εγώ την μπάλα με το χέρι. Μια φωτογραφία=1000 λέξεις».

σσ.jpg


Τι λένε τα διεθνή ΜΜΕ

Το Eurosport σχολίασε το συγκεκριμένο περιστατικό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στο ματς Κυπέλλου Ελλάδας της Τετάρτης ανάμεσα σε Βέροια και Απόλλων Σμύρνης. Με την ομάδα του πίσω με 1-0, ο μέσος της Βέροιας Χαράλαμπος Παυλίδης βρέθηκε σε μία εξαιρετική θέση να ισοφαρίσει, έχοντας μόνο τον τερματοφύλακα να νικήσει. Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα απέκρουσε το σουτ του Παυλίδη, αλλά η μπάλα συνέχισε την τροχιά της προς την εστία, όπου θα κατέληγε σίγουρα στα δίχτυα, μέχρι ο Έλληνας να αποφασίσει να την διώξει από τη γραμμή.

Ο Απόλλων, που υποβιβάστηκε από την πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου πέρυσι, έβγαλε μία καταδικαστική ανακοίνωση για τη λίγκα από τον ιδιοκτήτη της το 2014, επιμένοντας ότι τα πάντα είναι 'σημαδεμένα και προκαθορισμένα' και πως 'υπάρχουν διαιτητές που παίρνουν οδηγίες'»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top