Koύδας: «ο Χατζηπαναγής, καλύτερος του Μέσι»

Τι λέει σε συνέντευξή του ο θρυλικός ποδοσφαιριστής

Koύδας: «ο Χατζηπαναγής, καλύτερος του Μέσι»

​Για τα μεγαλύτερα ονόματα που πέρασαν από το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και την σημερινή κατάσταση, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κούδας, χαρακτηρίζοντας τον Βασίλη Χατζηπαναγή καλύτερο από τον Μέσι!

«Η χώρα μας ήταν πάντοτε αδικημένη στο χώρο αυτό. Υπήρχαν ονόματα τα οποία θα μπορούσαν να είχαν διαπρέψει σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά λόγω συγκυριών δεν τα κατάφεραν. Ο Χατζηπαναγής ας πούμε ήταν ανώτερος από τον Μέσι που μιλάνε σήμερα όλοι για αυτόν. Ο Λουκανίδης, ο Δεληκάρης, ο Σιδέρης, ο Δομάζος, ο Παπαιωάννου είναι κάποιοι απ' αυτούς. Σήμερα δυστυχώς πολλά παιδιά εξαιτίας της πληροφόρησης από τα media και την υπέρ προβολή που έχουν, χάνουν στο επίπεδο. Ένα ταλέντο σήμερα γίνεται πρωτοσέλιδο και χάνει αυτό που είχαμε εμείς παλιά. Η δημοσιότητα και το χρήμα τους κάνει να σβήνουν στο χρόνο, να μην έχουν συνέχεια», λέει στην εφημερίδα «Metrosport» ο θρυλικός ποδοσφαιριστής.

Μιλώντας για την σημερινή κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Γιώργος Κούδας αναφέρει πως «δεν έχει θεμέλια. Έχει χάσει τον ρομαντισμό αλλά και τον επαγγελματισμό που είχαμε εμείς οι παλιότεροι. Μάλιστα στον τελευταίο αγώνα που παρακολούθησα ένιωσα απίστευτα εκνευρισμένος με όλα αυτά που βλέπω να συνεχίζονται να γίνονται με τις διαιτησίες και γενικά τη διαχείριση των παιχνιδιών».

«Αυτό που συγκρατούσα πάντα απ' τους αγώνες ήταν το ότι ορισμένοι αντίπαλοι, που μπορεί και να ήταν καλύτεροι από εμάς, χωρίς να έχουν πάντα υψηλό επίπεδο μόρφωσης, διατηρούσαν στα παιχνίδια το χιούμορ τους. Θυμάμαι τον Τότη Φυλακούρη ο οποίος είχε ένα αστείρευτο χιούμορ ακόμα και πάνω στην πίεση του αγώνα», εξομολογείται ο ίδιος, παραδέχεται ότι δεν συγχώρησε ποτέ στον εαυτό του το ότι κάπνιζε και συμβουλεύει κάθε νέο που θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής να το αγαπήσει πρώτα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top