Επιστρέφει Ελλάδα ο Κατσουράνης: συμφώνησε με τον Ατρόμητο!

Τι προβλέπει το συμβόλαιό του

Επιστρέφει Ελλάδα ο Κατσουράνης: συμφώνησε με τον Ατρόμητο!

​Στο ελληνικό πρωτάθλημα, για λογαριασμό του Ατρόμητου, επιστρέφει ο Κώστας Κατσουράνης, μετά το σύντομο πέρασμά του από τα γήπεδα της Ινδίας!

Ο 35χρονος μέσος έφτασε σε συμφωνία με το σύλλογο του Περιστερίου και, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, το συμβόλαιό του έχει διάρκεια 6 μηνών με οψιόν ανανέωσης για 1 χρόνο.

«Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εμένα και μετά από την Ινδία ήξερα ότι αποτελούσε την καλύτερη επιλογή... Νιώθω έτοιμος και αυτό που μπορούν να περιμένουν οι φίλαθλοι του Ατρόμητου από εμένα ότι σε κάθε αγώνα και σε κάθε εκδήλωση θα δίνω και την ψυχή μου για την ομάδα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο ποδοσφαιριστής, που θα φορά το νούμερο «2», ενώ πρόσθεσε ότι στόχος είναι η είσοδος της ομάδας στα πλέι οφ και η διάκριση στο Κύπελλο.

Σημειώνουμε πως ο Ατρόμητος θα είναι η έβδομη ομάδα και πέμπτη ελληνική στην οποία θα αγωνιστεί ο Κατσουράνης: η καριέρα του άρχισε το 1996 και έχει φορέσει κατά σειρά τις φανέλες των Παναχαϊκή, ΑΕΚ, Μπενφίκα, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Πούνε Σίτι, ενώ έχει αγωνιστεί 114 φορές με την Εθνική μας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top