Στα κόκκινα ο Φέτελ

Ο 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πήγε στη Ferrari

H Red Bull αποδέσμευσε τον Σεμπάστιαν Φέτελ και ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έσπευσε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία, για να γνωρίσει τη νέα του ομάδα, τη Ferrari και να οδηγήσει για πρώτη φορά το κόκκινο μονοθέσιο.

Ο Γερμανός ολοκλήρωσε δοκιμές τεσσάρων ημερών στο Φιοράνο, οδηγώντας το μονοθέσιο, ολόκληρη την Κυριακή την πέρασε στον προσομειωτή, ενώ γνώρισε και τον πρόεδρο της FIAT, Σέρτζιο Μαρτσιόνε και τον νέο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε.

«Έχουν γραφτεί δεκάδες παραμυθένιες ιστορίες με πρωταγωνίστρια τη Ferrari και πως αισθάνεται κανείς όταν οδηγεί το κόκκινο μονοθέσιο. Στο τέλος όλης αυτής της προσπάθειας το μοναδικό που μπορώ να πω είναι να επιβεβαιώσω αυτά τα παραμύθια. Δεν είναι ιστορίες, ο θρύλος ζει», τόνισε ο Φέτελ και θυμήθηκε ένα ταξίδι της οικογένειας όταν ήταν μικρός στο Μαρανέλο.

«Θυμάμαι πριν από πολύ, πολύ καιρό όταν ήμουν παιδί ακόμα, οδηγώντας με την οικογένεια μου στο Μαρανέλο. Προσπαθούσα να κοιτάξω μέσα από το φράχτη. Ένιωσα φανταστικά που είχα την ευκαιρία να οδηγήσω το μονοθέσιο και να γνωρίσω την ομάδα. Είναι μια μοναδική εμπειρία» πρόσθεσε ο ίδιος.

Το καινούργιο μονοθέσιο της Ferrari θα είναι το πρώτο του τεχνικού διευθυντή Κρις Άλισον. Παρτενέρ του Φέτελ θα είναι ο τελευταίος παγκόσμιος πρωταθλητής με την ιταλική ομάδα Κίμι Ράικονεν, στο δεύτερο χρόνο της δεύτερης θητείας του στη Ferrari.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top