Παραιτήθηκε από την Super League ο Στράτος Σωπήλης

Δείτε την επιστολή παραίτησης

Το μεσημέρι της Τετάρτης (19/11), ο Στράτος Σωπήλης παραιτήθηκε από την θέση του αναπληρωτή πρόεδρου της Super League, εξαιτίας των αντιδράσεων του Παναθηναϊκού για την επιστολή της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος προς στην ΕΠΟ για την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με επίσημη τοποθέτησή του ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν θέλει να συμμετέχει σε πράξεις που οδηγούν σε θέατρο του παραλόγου.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Αξιότιμα μέλη του Συνεταιρισμού, σεβόμενος την πλήρη εμπιστοσύνη που έχετε δείξει στο πρόσωπό μου με την εκλογή ως αναπληρωτή προέδρου της
Super League, στη μία και μοναδική μου δήλωση στις 2/7/14 ανέφερα ότι επιθυμώ να συνάδει το ήθος με αξιοπιστία και αξιοπρέπεια. Δυστυχώς, αυτή η προσδοκία μου δεν πραγματοποιήθηκε. Δεν δύναμαι να συμμετέχω σε πράξεις παρεμβατισμού που οδηγούν σε θέατρο του παραλόγου. Θέτω την παραίτησή μου από τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου στο Σώμα με την ελπίδα, υγιώς σκεπτόμενοι, σύντομα να πράξουμε όλοι τα αυτονόητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top