Σαρρής: «δεν παραιτούμαι από την ΕΠΟ»

Τι δήλωσε μετά την νέα ήττα την Εθνικής

Σαρρής: «δεν παραιτούμαι από την ΕΠΟ»

Το ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ διεμήνυσε εκ νέου ο Γιώργος Σαρρής, μετά και τη νέα ήττα της Εθνικής, με 2 - 0, στο φιλικό με τη Σερβία. Παράλληλα, δήλωσε ότι ο αντικαταστάτης του Ρανιέρι θα επιλεγεί μετά από μεγάλη έρευνα της Ομοσπονδίας.

«Στο ποδόσφαιρο όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αποδείχθηκε ότι η επιλογή Ρανιέρι δεν ήταν η σωστότερη και πρέπει να μας προβληματίσει. Για συγκεκριμένους λόγους δεν μπόρεσε να εγκλιματιστεί στην ελληνική πραγματικότητα και εμείς στη δική του φιλοσοφία. Δεν έχουμε ασχοληθεί με το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής, έχουμε καιρό και θα ψάξουμε πολύ καλά», είπε ο κ. Σαρρής μετά τον αγώνα, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν υπάρχουν μηνύματα ή ενδείξεις για πρόωρες εκλογές στην ΕΠΟ, παρά το μπαράζ δημοσιευμάτων που τον θέλουν να εγκαταλείπει την θέση του.

«Είπα ότι αναλαμβάνω την ευθύνη της επιλογής του Ρανιέρι. Όλα θα εξηγηθούν στο ΔΣ της ΕΠΟ. Δεν υπάρχει θέμα εκλογών, αυτές είναι προγραμματισμένες για το 2016. Τα σενάρια είναι επιστημονικής φαντασίας», συνέχισε ο κ. Σαρρής, ενώ, για την κακή εικόνα της γαλανόλευκης αγαπημένης, επεσήμανε πως «μέχρι το επόμενο ματς μεσολαβεί μεγάλο διάστημα και πρέπει να σκύψουμε πάνω στο πρόβλημα για να επανέλθει η Εθνική στο δρόμο που της αξίζει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top