Καραγκούνης: «Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα, αλλά...»

Παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ιndependent»

 Καραγκούνης: «Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα, αλλά...»

Ο Γιώργος Καραγκούνης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ιndependent» για τις αναμνήσεις του από τα χρόνια που αγωνίστηκε στη Φούλαμ αλλά και την πορεία της Εθνικής μας ομάδας.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά, άλλα έχουμε πίστη στην ομάδα και στον προπονητή. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα, αλλά πρέπει να ξαναδημιουργήσουμε τον χαρακτήρα και το μέταλλο που είχε η Εθνική, καθώς μόνο το ταλέντο δεν είναι πάντα αρκετό».

Στη συνέχεια ο «Τυπάρας» μίλησε για τους φιλάθλους της Φούλαμ λέγοντας: «Η αγάπη που έλαβα από τους φιλάθλους της Φούλαμ θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».

ΚΑΡΑ.jpg

Ο Καραγκούνης τόνισε πως ήταν μία καλή εμπειρία και είναι πάντα σπουδαίο για έναν ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στην Premier League. Όμως υποστήριξε πως οι πολλές αλλαγές, όπως οι αποχωρήσεις προπονητών, την τελευταία του χρονιά στο Λονδίνο είχαν αρνητική επιρροή στην ομάδα.

Όσον αφορά τον Φέλιξ Μάγκατ και τις εκκεντρικές μεθόδους του δήλωσε: «Δεν ήταν έτοιμος γι' αυτό το βήμα. Είχε διαφορετικές πεποιθήσεις και ήταν δύσκολο γι' αυτόν να συνεισφέρει στην ομάδα. Οι τρόποι του δεν βοήθησαν, όμως τα πράγματα για την ομάδα ήταν ήδη δύσκολα».

Μάλιστα, όταν ο «Κάρα» ρωτήθηκε για τον θρίαμβο του 2004 είπε: «Το 2004 ήταν φανταστικό, κανένας δεν το περίμενε και ήταν το μεγαλύτερο σοκ. Ωστόσο, τα επόμενα 10 χρόνια καταφέραμε να παραμείνουμε σε κορυφαίο επίπεδο και ήμασταν τακτικά παρόντες στις μεγάλες διοργανώσεις».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top