Διαδρομή προσφοράς και στήριξης για τα παιδιά ο Μαραθώνιος!

Μέσω δωρεάν εφαρμογής στο κινητό μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι

Διαδρομή προσφοράς και στήριξης για τα παιδιά ο Μαραθώνιος!

​Στον ρυθμό του 32ου κλασικού Μαραθώνιου κινείται η Αθήνα, καθώς απομένουν λιγότερες από έξι μέρες για την εκκίνηση της ιστορικότερης διαδρομής στον κόσμο. Μέσω του αυθεντικού Μαραθώνιου δίνεται σε όλους μας η δυνατότητα να προσφέρουμε στο φιλανθρωπικό έργο, με μια εφαρμογή που μετατρέπει τα βήματά μας σε οικονομική ενίσχυση για τα παιδιά!

Ο 32ος Μαραθώνιος αναμένεται να είναι αγώνας των ρεκόρ, καθώς θα ενώσουν τις δυνάμεις τους 2.200 εθελοντές, περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά, 35.000 δρομείς και 55 συνοδοί από όλο τον κόσμο, που θα αγωνιστούν στην αυθεντική διαδρομή με αφετηρία τον Μαραθώνα και τερματισμό το Παναθηναϊκό στάδιο.

Η ΟΠΑΠ στηρίζει και φέτος ως Μέγας Χορηγός τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, συνδέοντας για πρώτη φορά την τόσο σημαντική αθλητική διοργάνωση με το Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που αναπτύσσει. Αυτή τη χρονιά, ο Μαραθώνιος θα αποτελέσει γιορτή, όχι μόνο για τους συμμετέχοντες δρομείς, αλλά για ολόκληρη τη χώρα, καθώς κάθε βήμα μετράει και οδηγεί στην ανακαίνιση των δύο Πανεπιστημιακών Παιδιατρικών νοσοκομείων «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού».

Μέσω της εφαρμογής (app) «Διαδρομή Προσφοράς», την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό σας από την σχετική ιστοσελίδα, η ΟΠΑΠ δίνει σε όλους τη δυνατότητα να μετρούν καθημερινά τα βήματα που πραγματοποιούν, τα οποία μετατρέπονται αυτόματα σε οικονομική ενίσχυση για το έργο της ανακαίνισης των δυο παιδιατρικών νοσοκομείων. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι για κάθε download της εφαρμογής, η ΟΠΑΠ θα προσφέρει ένα ευρώ για το συγκεκριμένο κοινωνικό έργο.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο του Star!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top