Φραστική επίθεση Πικέ σε αστυνομικούς:«Με ζηλεύετε γιατί είμαι διάσημος»

Το μήνυμα του ποδοσφαιριστή στο twitter

Φραστική επίθεση Πικέ σε αστυνομικούς:«Με ζηλεύετε γιατί είμαι διάσημος»

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (12/10) έξω από νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης με πρωταγωνιστή τον Πικέ.

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα επιτέθηκε φραστικά σε αστυνομικούς, επειδή έκοψαν κλήση στον αδερφό του, ο οποίος είχε παρκάρει παράνομα μπροστά από στάση λεωφορείου για περίπου 15 λεπτά εμποδίζοντας την διέλευση των ταξί, τα οποία είχαν πιάτσα δίπλα από το συγκεκριμένο σημείο.πκ2.jpg

Τα νεύρα του Πικέ «χτύπησαν» κόκκινο, αφού σύμφωνα με τον ίδιο το πρόστιμο που του επιβλήθηκε ήταν άδικο.

«Με ζηλεύετε γιατί είμαι διάσημος, γι' αυ��ό μου κόβετε κλήση. Επειδή εσείς δουλεύετε στο δημόσιο και δεν έχετε χρήματα. Αυτό το πρόστιμο δεν έχει κανένα νόημα. Δεν είναι τίποτα για μένα γιατί θα μιλήσω με το αφεντικό σας και θα μου το διαγράψει. Επίσης θα του πω να σας περιποιηθεί όπως σας αξίζει για αυτή την κλήση. Νομίζετε ότι είστε οι άρχοντες του κόσμου επειδή φοράτε αυτή τη στολή. Είστε ντροπή για τη δουλειά σας και η τοπική αστυνομία είναι αίσχος. Αυτό το πρόστιμο θα το πληρώσει ο πατέρας σου».

πκ3.jpg

Όταν το περιστατικό είδε το «φως» της δημοσιότητας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Έχει μεγαλοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό αυτό που είπα, αλλά σε κάθε περίπτωση, συγγνώμη, έκανα λάθος και δεν θα συμβεί ξανά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top