Έως το 2015 θα παραμείνει στον Άγιο Κοσμά η Εθνική

Πρόκειται για προσωρινή λύση

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά θα προπονείται μέχρι τις 31/12/2015 η Εθνική Ελλάδος, αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να βρει αλλού στέγη!

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός υπέγραψε συμφωνητικό που ωστόσο δίνει μόνο προσωρινή λύση στο θέμα, καθώς αν οι εγκαταστάσεις πουληθούν, τότε από τις αρχές του 2016 η Εθνική θα ψάχνει στέγη για να προπονείται.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Με Συμφωνητικό που υπέγραψε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός και η «Ελληνικό ΑΕ» παρατείνεται η αθλητική χρήση των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015, με δυνατότητα και περαιτέρω παράτασης στην περίπτωση που καθυστερήσει η διαδικασία αξιοποίησης από το ΤΑΙΠΕΔ.

Ακόμη, παρατείνεται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015 η χρήση των εγκαταστάσεων φιλοξενίας αθλητών οι οποίες στο πλαίσιο της συμφωνίας αθλητικής συνεργασίας Ελλάδας και Κύπρου παραχωρούνται σε Κύπριους αθλητές. Οι υπόλοιποι ξενώνες θα παραδοθούν στην «Ελληνικό ΑΕ» έως τις 31 Μαΐου 2015».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top