ΕURO 2016: ΜΟΝΟ νίκη θέλει η Εθνική από τη Β. Ιρλανδία

Το ματς θα πραγματοποιηθεί στις 21.45 στο «Γ. Καραϊσκάκης»

ΕURO 2016: ΜΟΝΟ νίκη θέλει η Εθνική από τη Β. Ιρλανδία

Νίκη και μόνο νίκη θέλει η Εθνική, η οποία αντιμετωπίζει την Β. Ιρλανδία (21:45, ΝΕΡΙΤ, OTE Sport 1), στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Euro 2016.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι μετά την ήττα από τη Ρουμανία και την ισοπαλία με την Φινλανδία, επιθυμεί μόνο τη νίκη.

Αυτό είναι και το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής που θα έχει κόσμο στο πλευρό της και σε αυτόν τον συνδυασμό ποντάρουν αρκετά οι ποδοσφαιριστές. οι οποίοι θεωρούν πως με την ώθηση του κόσμου μπορούν να φτάσουν στη νίκη.

Από την άλλη πλευρά, οι αντίπαλοι έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία καθώς στα πρώτα τους δύο παιχνίδια έχουν κάνει το απόλυτο.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Καρνέζης και στο κέντρο της άμυνας οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς. Όσο για τα ακραία μπακ, ο Τοροσίδης θα επιστρέψει σε ρόλο δεξιού οπισθοφύλακα, ενώ για τα αριστερά προβάδισμα έχει ο Σταφυλίδης.

Στα χαφ, τη θέση του Ταχτσίδη διεκδικεί ο Τζιόλης, ενώ δίπλα στον Μανιάτη θα παίξει ο Μάνταλος αντί του Σάμαρη. Ο Σαλπιγγίδης επιστρέφει στην ενδεκάδα και στην κορυφή θα παραμείνει ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Την τελευταία θέση διεκδικούν οι Μαυρίας και Καρέλης. Να σημειωθεί ότι ο Ιταλός τεχνικός έχει επιλέξει να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του και δεν αποκλείεται η αποψινή ενδεκάδα να έχει διαφοροποίηση σε σχέση με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Καπίνο, Γλύκος, Βύντρα, Μόρας, Γιαννούλης, Φορτούνης, Μήτρογλου, Σκόνδρας, Σαμαράς και Σάμαρης.

Για τη Β. Ιρλανδία ο Μάικ Ο’Νιλ θα χρησιμοποιήσει τους: Κάρολ, Χιούζ, Μπερντ, Έβανς, Φέργκιουσον, ΜακΛάφιν, Ντέιβις, ΜακΓκιν, Νόργουντ, Λαφέρτι και Γουόρντ.

Διαιτητής είναι ο Λανουά από τη Γαλλία, με βοηθούς τους Γκριγκορέ και Στιέν.

Το πρόγραμμα
21:45 Ελλάδα-Β. Ιρλανδία (ΝΕΡΙΤ, ΟΤΕ
Sport 1)
21:45 Ν. Φερόε-Ουγγαρία
21:45 Φινλανδία-Ρουμανία

Η βαθμολογία
Β. Ιρλανδία 6
Ρουμανία 4
Φινλανδία 4
Ουγγαρία 1
Ελλάδα 1
Ν. Φερόε 0

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top