Κλάους: Όχι στη Παλέρμο-Ναι στον ΠΑΟΚ

Στη Τούμπα μέχρι το 2018 ο διεθνής επιθετικός!

Κλάους: Όχι στη Παλέρμο-Ναι στον ΠΑΟΚ

​Τι κι αν η κατάσταση έμοιαζε μπερδεμένη σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη; Τελικά, λογική και συναίσθημα επικράτησαν, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πετύχει τη συμφωνία που θα κρατήσει τον διεθνή επιθετικό στην Τούμπα μέχρι το 2018.

Ο Κλάους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης του ΠΑΟΚ, αφού «έδωσε τα χέρια» με τον Ζήση Βρύζα, έχοντας συμφωνήσει σε όλα τα βασικά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών έναντι 2εκατ. ευρώ, νούμερο που εξ’ αρχής ο ΠΑΟΚ ήθελε να διαθέσει, αλλά με διαφορετικό τρόπο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι λίγο πριν από τη συμφωνία, στην Τούμπα έφτασε πρόταση από την ιταλική Παλέρμο για αγορά του 26χρονού έναντι… 1,5εκατ. ευρώ, ενώ στον ίδιο πρόσφερε τετραετές συμβόλαιο συνολικών αποδοχών… 2,9εκατ. Ευρώ!!!
Ωστόσο, ο Κλάους δέχτηκε το συμβόλαιο του ΠΑΟΚ αντιλαμβανόμενος, αδιαφορώντας για την πρόκληση του Campionato και τα περισσότερα χρήματα.

Έτσι, ολοκληρώθηκε μία μεγάλη εκκρεμότητα για την ΠΑΕ, αλλά και για τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος από την προετοιμασία είχε εκδηλώσει την ανησυχία του για το θέμα της παραμονής του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top