Eπιστολή στον Αντώνη Σαμαρά έστειλαν οι Έλληνες διεθνείς: «Δεν θέλουμε πριμ!»

«Δεν θέλουμε λεφτά αλλά προπονητικό κέντρο» του είπαν

Eπιστολή στον Αντώνη Σαμαρά έστειλαν οι Έλληνες διεθνείς: «Δεν θέλουμε πριμ!»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

​Επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά έστειλαν οι Έλληνες διεθνείς, λίγο πριν τον μεγάλο αγώνα με την Κόστα Ρίκα!

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας, δεν ζήτησαν λεφτά από τον Πρωθυπουργό, αλλά βοήθεια ώστε να βοηθήσει στην κατασκευή προπονητικού κέντρου για την Εθνική Ομάδα.

Αναλυτικά, η επιστολή των Ελλήνων παικτών αναφέρει:

«Δεν θέλουμε έξτρα πριμ, δεν θέλουμε λεφτά. ��αίζουμε μόνο για την Ελλάδα και τον λαό της. Αυτό που θέλουμε είναι να υποστηρίξετε την προσπάθεια για το προπονητικό κέντρο που θα στεγάσει για πάντα την Εθνική μας ομάδα», αναφέρουν οι Έλληνες διεθνείς στην επιστολή τους προς τον Αντώνη Σαμαρά.

Στην επιστολή αυτή ανταποκρίθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, επικοινώνησε μαζί τους τηλεφωνικά το βράδυ του Σαββάτου, και τους υποσχέθηκε πως θα κάνει ο,τι περνάει από το χέρι του ώστε η Εθνική μας ομάδα να αποκτήσει το προπονητικό κέντρο που της αρμόζει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top