Μουντιάλ: Με πείσμα, θέληση και αισιοδοξία πάμε να περάσουμε στους «8»

Όλα θα κριθούν την Κυριακή

Μουντιάλ: Με πείσμα, θέληση και αισιοδοξία πάμε να περάσουμε στους «8»

Αισιόδοξοι και αποφασισμένοι να συνεχίσουν τη πορεία τους στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας δηλώνουν οι Ελληνες διεθνείς που ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής κόντρα στη Κόστα Ρίκα στο Ρεσίφε.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν υπολογίζει στα αγωνιστικά του πλάνα τον τραυματία Παναγι��τη Κονέ. Αντίθετα ο Ορέστης Καρνέζης προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, ο οποίος δεν ανοίγει τα χαρτιά του για την 11αδα που σκέπτεται να παρατάξει κόντρα στη Κόστα Ρίκα. Ολα δείχνουν ότι εκτός από την επιστροφή του Καρνέζη οι υπόλοιποι δέκα θα είναι αυτοί που νίκησαν την Ακτή Ελεφαντοστού.

Μεγάλη συζήτηση γίνεται για το αν θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Κώστας Κατσουράνης που εξέτισε την ποινή του με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι η εθνική έπαιξε καλύτερα χωρίς αυτόν δημιουργώντας μάλιστα και σχετική σελίδα στο facebook.

Την προσπάθεια της εθνικής ομάδας αναμένεται να ενισχύσουν Έλληνες φίλαθλοι που θα δώσουν τη δική τους μάχη στις εξέδρες του Αρένα Περναμπούκο του Ρεσίφε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top