Πέθανε ο Ιμπραχίμ Τουρέ

«Χτυπημένος» από τον καρκίνο

Πέθανε ο Ιμπραχίμ Του��έ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια Τουρέ, αφού ο μικρότερος αδερφός των Κόλο και Γιάγια, Ιμπραχίμ άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έδινε μάχη με τον καρκίνο, ενώ την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε και η Ομοσπονδία της Ακτής Ελεφαντοστού.

Ο άτυχος νέος από το 2013 αγωνιζόταν στο Λίβανο για λογαριασμό της Αλ Σάφα.

Μεταξύ άλλων είχε αγωνιστεί σε Μέταλουργκ Ντόνετσκ και Νις, ενώ το 2006 είχε δοκιμαστεί για έναν μήνα από τον Ολυμπιακό όπου έπαιξε και σε φιλικά παιχνίδια, αλλά δεν έπεισε και δεν έγινε κάποια πρόταση συνεργασίας.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ακτής Ελεφαντοστού και η Εκτελεστική Επιτροπή ανακοινώνουν σε ολόκληρη την οικογένεια του εγχώριου ποδοσφαίρου τον θάνατο του Ογιάλα Ιμπραχίμ Τουρέ, τον νεότερο αδερφό των Κόλο Αμπιμπ και Γιάγια Νιενιέρι Τουρέ που συνέβη στις 19 Ιουνίου στο Μάντσεστερ (Αγγλία).


Σε μια τέτοια άσχημη κατάσταση, οι παίκτες της εθνικής ομάδας της Ακτής Ελεφαντοστού αλλά και ολόκληρη η αντιπροσωπεία εδώ στη Βραζιλία, δείχνουν την υποστήριξη στα αδέρφια Τουρέ και στην υπόλοιπη οικογένεια. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Ακτής Ελεφαντοστού και η Εκτελεστική Επιτροπή ζητούν τις δεήσεις των παικτών».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top