Ρονάλντο: «Ντρέπομαι, κάναμε μόνο το 30% όσων υποσχεθήκαμε»

Δείτε τι δήλωσε ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου

Ρονάλντο: «Ντρέπομαι, κάναμε μόνο το 30% όσων υποσχεθήκαμε»

Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου - παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Σελεσάο το 2002 - και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ρονάλντο υπογράμμισε ότι η χώρα του έφερε σε πέρας μόλις το 30% των έργων των οποίων είχε υποσχεθεί, πράγμα για το οποίο ντρέπεται.

Το Μουντιάλ ξεκινά στις 12 Ιουνίου και μέχρι τώρα τα προβλήματα για τη χώρα του καφέ είναι πολλά. Τα έργα που έχουν γίνει έχουν συνδυαστεί με προβλήματα στην παράδοση και στην κατασκευή, με θανάτους εργατών και πολλές διαμαρτυρίες από τον κόσμο για το υψηλό κόστος.

«Ντρέπομαι για τους Βραζιλιάνους που περίμεναν μεγάλες επενδύσεις και μεγάλη κληρονομιά από αυτές. Υποσχεθήκαμε να ανοικοδομήσουμε τα αεροδρόμια, να βελτιώσουμε τα μεταφορικά μέσα και τις υποδομές. Λυπάμαι για όλα αυτά που υποσχεθήκαμε και δεν τα κάναμε.

Έχουμε κάποιους αριθμούς και μόνο το 30% των πραγμάτων που υποσχεθήκαμε θα γίνουν μέχρι να ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό το νούμερο είναι η μοναδική μου ανησυχία, για αυτό ντρέπομαι. Οι άνθρωποι της Βραζιλίας, επηρεάζονται από την αποτυχί�� μας», δήλωσε ο Ρονάλντο, ο οποίος και πριν από λίγες ημέρες είχε ασκήσει σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στα έργα για το Μουντιάλ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top