ΤΕΛΟΣ ο Ντέιβιντ Μόγιες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αποτελεί παρελθόν πλέον για τους «κόκκινους διαβόλους»

ΤΕΛΟΣ ο Ντέιβιντ Μόγιες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπορεί ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να είχε βγάλει ρίζες στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο διάδοχος του όμως Ντέιβιντ Μόγιες δεν πρόλαβε καν να βλαστήσει.

Η τραγική παρουσία της Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό της από το Τσάμπιονς Λιγκ, σήμανε το πρόωρο τέλος της συνεργασίας του Μόγιες με τη Γιουνάιτεντ παρά το γεγονός ότι είχε υπογράψει εξαετές συμβόλαιο.

article-2609419-1AAD9294000005DC-897_634x367.jpg
Η πρόσφατη ήττα από την Έβερτον με 2-0 ήταν όπως φαίνεται η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τον Μόγιες που δήλωσε παραδόξως μετά το τέλος του ματς ότι η ομάδα του έκανε καλή εμφάνιση. Οι «μπέμπηδες» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 7η θέση της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ, 13 βαθμούς μακριά από Το τσάμπιονς Λιγκ σε μια από τις χειρότερες χρονιές της ιστορίας τους.

αρχείο λήψης.jpg
Ο Σκωτσέζος τεχνικός έμαθε τα κακά μαντάτα το πρωί της Τρίτης, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ομάδας Εντ Γουντγουόρντ που πήγε στο Κάρινγκτον για να ανακοινώσει στον Μόγιες την απόλυση του, μια απόφαση που φέρεται να είχε ληφθεί από τον Φεβρουάριο.

article-2609490-1D411CD200000578-628_634x505.jpg
Οσον αφορά τον διάδοχο του, οι εφημερίδες επιμένουν ότι πρώτο φαβορί είναι ο Λούις Φαν Γκάαλ, με τις ευλογίες του Φαν Πέρσι και ακολουθεί ο Γιούργκεν Κλοπ, παρότι έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου με τη Ντόρτμουντ ως το 2018!

Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρει: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε ότι ο Ντέιβιντ Μόγιες έφυγε από την ομάδα. Η ομάδα θέλει να τον ευχαριστήσει για τη σκληρή δουλειά, την τιμιότητα και την ακεραιότητα του».

Την τύχη της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν θα αναλάβει ο Ράιαν Γκιγκς.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top