«Πόλεμος» δηλώσεων Μουρίνιο - Βενγκέρ για τον τίτλο

Παρελθόν οι εγκάρδιες ευχές μεταξύ των δύο προπονητών

«Πόλεμος» δηλώσεων Μουρίνιο - Βενγκέρ για τον τίτλο

Στα... χαρακώματα βρίσκονται οι δύο κορυφαίοι προπονητές της Premier League, Ζοζέ Μουρίνιο και Αρσέν Βενγκέρ, με αφορμή τη μάχη του τίτλου μεταξύ Τσέλσι και Άρσεναλ!

Οι άριστες σχέσεις των δύο ανδρών φαίνεται πως ανήκουν πια στο παρελθόν, καθώς οι ομάδες τους «συγκατοικούν» στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σε δηλώσεις του, ο Βενγκέρ έριξε το γάντι στον Μουρίνιο, λέγοντας: «είναι ο φόβος της αποτυχίας. Εάν δεν είσαι στην κούρσα για τον τίτλο δεν είναι δυνατό να τον χάσεις, εάν δηλώνεις ότι δεν βρίσκεσαι σε... τροχιά τίτλου δεν είναι δυνατό να μείνεις εκτός τίτλου, είναι απλά τα πράγματα. Νομίζω ότι η δουλειά μας απαιτεί να έχεις φιλοδοξίες και να προσπαθείς να νικήσεις. Εάν δεν τα καταφέρουμε πρέπει να πάρουμε επάνω μας όλη την ευθύνη. Εγώ λέω, ναι, πάμε για πρωτάθλημα, θα τα δώσουμε όλα για να το κατακτήσουμε κι αν δεν μπορέσουμε τότε η ευθύνη θα βαραίνει εμένα και μόνο εμένα».

«Η αλήθεια είναι πως είναι σπεσιαλίστας στην αποτυχία, γιατί οκτώ χρόνια χωρίς τίτλο είναι πάρα πολλά. Αν ήμουν στη θέση του δεν θα επέστρεφα στο Λονδίνο», ήταν η απάντηση του Μουρίνιο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top