Στην τελική ευθεία για τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού

Θα πραγματοποιηθούν στο ΣΕΦ, στις 18,19 και 20 Οκτωβρίου

Στην τελική ευθεία για τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγαλύτερη αθλητική εταιρική διοργάνωση στην χώρα μας ξεκίνησε! Ήδη ομάδες και αθλητές από σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις έχουν επιλέξει το άθλημα στο οποίο θα αγωνιστούν, καθώς λίγες μόνο ημέρες απομένουν για να ολοκληρωθούν οι δηλώσεις συμμετοχής. Συγκεκριμένα, η καταληκτική ημερομηνία για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρους στους Αγώνες είναι η Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013.

Οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2013 θα πραγματοποιηθούν στις 18, 19, 20 Οκτωβρίου 2013 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Αττικής, της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών καθώς και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Στην αθλητική εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών, οι εργαζόμενοι αθλητές έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στον αθλητικό στίβο και να εξασκήσουν το αγαπημένο τους αγώνισμα, επιλέγοντας ανάμεσα στα ομαδικά αθλήματα:

Ποδόσφαιρο 5Χ5, μπάσκετ 5vs5, μπάσκετ 3on3, beach volley 3vs3 και τα ατομικά: τένις, σκουός, πινγκ πονγκ, τρέξιμο καθώς και το μπόουλινγκ.

Οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2013 διοργανώνονται από τον Ελληνικ�� Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης & Υγείας (HOCSH) στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας με σκοπό την δραστηριοποίηση των εργαζομένων στο αγαπημένο τους άθλημα, την κινητοποίηση τους προς ενέργειες ευεξίας και υγείας, καθώς και την δημιουργία συνθηκών για διασύνδεση μεταξύ εργαζομένων και επιχειρήσεων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top