Προβλήματα για Σάντος ενόψει των κρίσιμων παιχνιδιών της Εθνικής

Με Σλοβακία (11/11) και Λιχτενστάιν (15/11) κλείνει τα προκριματικά

Προβλήματα για Σάντος ενόψει των κρίσιμων παιχνιδιών της Εθνικής

​Εικοσιτέσσερις ποδοσφαιριστές κάλεσε ο Φερνάντο Σάντος στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τους τελευταίους-κρίσιμους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Ωστόσο, 9 από αυτούς προβληματίζουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό για την ετοιμότητά τους, αφού δεν έχουν τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχ��ς στους συλλόγους τους. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους: Καρνέζη, Σηφάκη, Τοροσίδη, Τζαβέλλα, Χολέμπας, Παπασταθόπουλο, Καραγκούνη, Χριστοδουλόπουλο και Φετφατζίδη.

Το καθήκον και τα μπαράζ

Σήμερα συγκεντρώθηκε η Εθνική για τις αναμετρήσεις με Σλοβακία (11/10) και Λιχτενστάιν (15/10) στο Καραϊσκάκη, οι οποίες – σε συνδυασμό με ενδεχόμενη απώλεια της Βοσνίας σε ένα από τα ματς με Λιχτενστάιν και Λιθουανία – μπορεί να δώσουν το απευθείας «εισιτήριο» για την τελική φάση του Μουντιάλ.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει να κάνει το «δύο στα δύο», αφού θέλει να μπει στους δυνατούς εφόσον τελικά οδηγηθεί ως δεύτερη στα μπαράζ της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι 24 εκλεκτοί:

Καρνέζης (Γρανάδα), Σηφάκης (Ατρόμητος), Καπίνο (Παναθηναϊκός), Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Σιόβας (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Ταχτσίδης (Κατάνια), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Καραγκούνης (Φούλαμ), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Νίνης (ΠΑΟΚ), Κονέ (Mπολόνια), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Φετφατζίδης (Τζένοα), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός) και Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top