Επίσημα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Κάιλ Χάινς!

Εξέδωσε ανακοίνωση η ρώσικη ομάδα

Επίσημα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Κάιλ Χάινς!

​Ο πρώην πλέον παίκτης του Ολυμπιακού θα μετακομίσει στη Μόσχα για τα επόμενα δύο χρόνια, αφού όπως ανακοίνωσε η ρώσικη ομάδα, ο Κάιλ Χάινς, ανήκει επίσημα στο δυναμικό της.

Οι απολαβές του θα αγγίζουν τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ αναμένεται να υπογράψει στις 12 Ιουλίου με τη νέα του ομάδα, αφού ολοκληρωθούν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

«Με την απόκτηση του Χάινς θέλουμε να γίνουμε πιο δυνατοί σωματικά και πνευματικά. Είναι ένας πραγματικός πολεμιστής και ένας γεννημένος νικητής, που πήρε τίτλους σχεδόν όπου κι αν έπαιξε. Αν και μικρότερος σε μέγεθος από τους αντιπάλους στη θέση του, έχει το πλεονέκτημα χάρη στην απίστευτη ενέργειά του, την κινητικότητά του, την καλή του άμυνα και την εξαιρετική του δουλειά στο ζωγραφιστό. Θα προσφέρει στο προπονητικό μας τιμ περισσότερες επιλογές στο ρόστερ και την τακτική» είπε ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν.

Ο τεχνικός της ομάδας, Έτορε Μεσίνα, τόνισε: «Είναι η επιτομή του ομαδικού παίκτη. Μου άρεσε και τον σεβόμουν από την εποχή που έπαιζε στην Μπάμπεργκ. Έχει ποικιλία στο παιχνίδι του, είναι σκληρός, καλός ριμπάουντερ, χειρίζεται καλά την μπάλα και αυτό είναι κάτι ξεχωριστό για έναν ψηλό. Είμαι βέβαιος πως θα ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή των ψηλών μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top