Μόνο στο star.gr: γλύκες στο Facebook Τζαβέλλας – Περσάκη!

Τι «τρέχει» μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της γυμνάστριας;

Μόνο στο star.gr: γλύκες στο Facebook Τζαβέλλας – Περσάκη!

Εδώ και καιρό κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Τζαβέλας που παίζει στην ομάδα του Μονακό διατηρεί δεσμό με τη γνωστή γυμνάστρια Μάντη Περσάκη. Μάλιστα, η όμορφη γυμνάστρια έχει ταξιδέψει αρκετές φορές στο Πριγκιπάτο για να βρεθεί κοντά του, ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει παραδεχθεί δημόσια τη σχέση τους.

Μια στιχομυθία, όμως στο Facebook μαρτυρά ότι o ποδοσφαιριστής και η γυμνάστρια αγνοούν τις φήμες και δεν διστάζουν να κάνουν αστεία και πειράγματα με θέμα… το πιλάτες που είναι και η ειδικότητα της 24χρονης Μάντης.

mandy.jpg

«Συγχαρητήρια ταλέντο», του γράφει εκείνη, αναφερόμενη στην άνοδο της ομάδας του στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος. Ο Γιώργος της απαντά «και που να ‘κανα και πιλάτες», για να πάρει την απάντηση «και που να κάνεις και πιλάτες...».

mandy_tzavellas.jpg

Ο απολαυστικός διάλογος μαρτυρά ότι οι δυο τους έχουν μια ιδιαίτερη οικειότητα. Μάλιστα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής αναμένεται σύντομα στην Αθήνα, αν και έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με την ομάδα του.

Οπότε, ποιος ξέρει;
Ίσως μεταξύ θάλασσας και ξεκούρασης να βρει χρόνο και για... πιλάτες ο Γιώργος, με την όμορφη Μάντη να του κάνει μαθήματα!

mandy2.jpg

Πάντως, παρά το νεαρό της ηλικίας της, η γυμνάστρια -που έχει ήδη δυο γυμναστήρια, στη Νέα Σμύρνη και το Ελληνικό- έχει πει πως δεν θα έλεγε όχι στο γάμο και σε ένα παιδί, αν βρισκόταν ο κατάλληλος άντρας που θα της έκλεβε την καρδιά…

mandy1.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top