ΆΡΗΣτα (με) δέκα στο Περιστέρι

Πήραν τη νίκη ΠΑΟΚ και Λεβαδειακός, αποχαιρέτισε τη Σούπερ Λιγκ η Κέρκυρα

ΆΡΗΣτα (με) δέκα στο Περιστέρι

Πρώτη ανάρτηση: 06/04/2013 19:33

Μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία σημείωσε ο Άρης που πέρασε από το Περιστέρι (Ατρόμητος - Άρης 0-1) παίζοντας με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αγκάθο στο 18' στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Για τον ΠΑΟΚ, Νικηφόρα ήταν η 28η αγωνιστική, που έμεινε μόνος 2ος με αγώνα, όμως, περισσότερο από τον Αστέρα Τρίπολης, και για τον Λεβαδειακό, που έκανε βήμα παραμονής. Ωστόσο, η Κέρκυρα με αυτή την ήττα αποχαιρέτησε την κατηγορία και μαθηματικά.


Στο παιχνίδι της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 της Βέροιας χωρίς να πατήσει γκάζι. Τα γκολ σημείωσαν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στο 34’, μετά και από λάθος του Λόπεθ, ο οποίος στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα πάνω στον Μοκάκε και εν συνεχεία στα δίχτυα, και με γκολ του Κλάους Αθανασιάδη με κεφαλιά στο 85’.

Στην Κέρκυρα, η τοπική ομάδα με την ήττα της 2-1 από τον Λεβαδειακό αποχαιρέτησε και μαθηματικά την πρώτη κατηγορία. Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς, στο 6’, με τον Ροτζέριο ο Λεβαδειακός, με την Κέρκυρα να ισοφαρίζει στο 45 με τον Αγρίτη. Τη «χρυσή» νίκη στον Λεβαδειακό τη χάρισε ο Κόρμπος μετά από δοκάρι του Αναστασόπουλου στο 71’.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top