Ζλάταν καλεί Ρούνεϊ: Έλα στην Παρί!

Όχι μόνο δεν φεύγει ο Σουηδός αλλά κάνει και όνειρα για το μέλλον του στο Παρίσι!

Ζλάταν καλεί Ρούνεϊ: Έλα στην Παρί!
Αν και οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες κάνουν λόγο για έναν Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έτοιμο να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι, ο ίδιος αντίθετα μάλ��ον κάνει σχέδια για το μέλλον του στο Παρίσι και μάλιστα με συμπαίκτες άλλους σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

Ένας από αυτούς είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ. Μιλώντας στο «Sky Sports», o Ίμπρα απήυθυνε… πρόσκληση: «Αν ο Ρούνεϊ θέλει να αποτελέσει μέρος ενός φιλόδοξου πλάνου, η μόνη ομάδα που θα μπορούσε να επιλέξει είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Όλοι βλέπουν αυτό που χτίζεται στο Παρίσι. Η ομάδα που δημιουργούμε χωράει τους καλύτερους. Και ο Γουέιν είναι ένας από τους 10 κορυφαίους επιθετικούς του κόσμου».

Όσο για το αν έχει η Παρί Σεν Ζερμέν το ειδικό βάρος μιας μεγάλης ομάδας στην Ευρώπη, ο Σουηδός άσος τόνισε ότι πολύ σύντομα θα κυριαρχήσει στη Γαλλία και στην Ευρώπη και θα φτιάξει δυνατό όνομα: «Πρώτος στόχος μας είναι να κατακτήσουμε την κορυφή της Γαλλίας και μετά θα ξεκινήσουμε την προσπάθεια της καθιέρωσής μας στην Ευρώπη. Ας το έχει αυτό στο μυαλό του ο Ρούνεϊ το ερχόμενο καλοκαίρι, αν θελήσει να αφήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Παρί φτιάχνεται για να κυριαρχήσει, τόσο εντός, όσο και εκτός των γαλλικών συνόρων».
​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top