Μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου στηρίζουν τους Γιατρούς του Κόσμου

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας "ελπίδας" στη Χαλκίδα

Μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου στηρίζουν τους Γιατρούς του Κόσμου
​Με στόχο τη στήριξη των προγραμμάτων εσωτερικού των Γιατρών του Κόσμου- Ελληνική Αντιπροσωπεία, πραγματοποιείται τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 και ώρα 17:00 στο Στάδιο Χαλκίδας, φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδας «Φίλοι Βαζέχα» και της Α.Ο. Χαλκίδας.
Αρωγός στην προσπάθεια αυτή είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες της χώρας μας ο Κριστόφ Βαζέχα. Στον ποδοσφαιρικό αγώνα θα συμμετάσχουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως Κ. Βαζέχα, Τ. Δέλλας, Γιόσεφ Βάντσικ, Λυμπερόπουλος, Γεωργάτος, Αποστολάκης, Χαλκιάς, Α. Μπασινάς, Γ. Γκούμας, Σ. Αμανατίδης, Γ. Χαϊκάλης, Α. Βαζέχα κ.α., όπου ��εταφέρουν το μήνυμα της ελπίδας και παίζουν ποδόσφαιρο για τους Γιατρούς του Κόσμου.
Την μέρα του αγώνα, Κινητή Ιατρική Μονάδα των Γιατρών του Κόσμου, θα παραβρίσκεται έξω από το Στάδιο Χαλκίδας από τις 10:00 έως 14:00 με διάφορες ειδικότητες ιατρών για την παροχή πρωτοβάθμιας ιατρικής εξέτασης σε άτομα που δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα Υγείας.
Ο αγώνας πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Βριλησσίων υπό την Αιγίδα της Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top