Με την κατώτερη ποινή τιμωρήθηκε ο Γιώργος Κατίδης!

Τι αποφάνθηκε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ;

​Με την κατώτερη ποινή που μπορούσε να του επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, τιμωρήθηκε ο Γιώργος Κατίδης για το ναζιστικό χαιρετισμό του στο παιχνίδι με τη Βέροια, που προκάλεσε σάλο αντιδράσεων.

Εν τέλει ο παίκτης της ΑΕΚ τιμωρήθηκε με ποινή 5 αγωνιστικών, τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και 1.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο η ΠΑΕ ΑΕΚ απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες.

Να σημειώσουμε πως η ΕΠΟ έχει θέσει τον ποδοσφαιριστή εκτός Εθνικών ομάδων δια βίου, ενώ η ΑΕΚ τον έχει θέσει εκτός ομάδας τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Αναλυτικά, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

«Με την υπ΄αριθμ. 142/04.04.2013 απόφασή της απαλλάσσει την ΠΑΕ Α��Κ και κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον Γεώργιο Κατίδη, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ. Επιβάλλει σ’ αυτόν ποινή αποκλεισμού πέντε (5) αγωνιστικών, απαγόρευση εισόδου του στα γήπεδα για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ (Αγώνας Super League ΑΕΚ-ΒΕΡΟΙ�� στις 16/3/2013)».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top