Σαμαράς: Δεν είναι αγώνας ζωής ή θανάτου το παιχνίδι στη Βοσνία

Σαλπιγγίδης: Ακολουθούν πολλά σημαντικά παιχνίδια

Σαμαράς: Δεν είναι αγώνας ζωής ή θανάτου το παιχνίδι στη Βοσνία

Κανένα λόγο άγχους ή πίεσης δεν βλέπει ο Γιώργος Σαμαράς για τον αγώνα της Παρασκευής με τη Βοσνία στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

«Δεν είναι ματς ζωής και θανάτου. Θέλουμε να πάμε με ηρεμία και συγκέντρωση στην Βοσνία για να παίξουμε το παιχνίδι μας. Δεν έχουμε πίεση. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι μας. Πάμε πάντα για τη νίκη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο επιθετικός της Σέλτικ.

Ανάλογη ήταν και η τοποθέτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα του «Γαλανόλευκου Φάρου».

«Έχουμε μάθει τόσα χρόνια στην πίεση, και είναι κάτι με το οποίο πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Ως ομάδα αγωνιζόμαστε σε κάθε έδρα για τη νίκη και αυτός είναι ο βασικός μας σκοπός. Έχουμε μάθει να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις και τις εξελίξεις κάθε αγώνα. Κι αυτό θα κάνουμε και στη Βοσνία» τόνισε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος εκτίμησε ότι ο δρόμος μέχρι το τέλος των προκριματικών είναι ακόμη μακρύς: « Είτε έρθει η νίκη είτε η ήττα η προσπάθεια δεν τελειώνει εδώ, δεν απογοητευόμαστε και δεν ενθουσιαζόμαστε καθώς ακολουθούν ακόμα σημαντικά ματς που εν τέλει μπορεί και να κρίνουν την πρόκριση στη Βραζιλία».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top