Αθλητικό Σάββατο! Τι ματς θα δούμε πριν τον χαρταετό;

20η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών

Αθλητικό Σάββατο! Τι ματς θα δούμε πριν τον χαρταετό;

​Όλα τα βλέμματα στρέφονται στο παραδοσιακό ντέρμπι, ΠΑΟΚ-Άρης (19:00, ΕΤ3) στο σημερινό δεύτερο μέρος της 20ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Η «αυλαία» άνοιξε την περασμένη Τετάρτη με τη μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία του Ρεθύμνου επί του Απόλλωνα Πάτρας (75-65) και το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει τρία παιχνίδια.

Στο κλειστό της Πυλαίας, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Άρη, με στόχο να προσθέσει άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του και να διατηρήσει το πλεονέκτημα που έχει για την παραμονή του στην πρώτη τετράδα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Ο Άρης δίνει μάχη για να παίξει στα πλέι οφ, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας ο Ίκαρος Καλλιθέας θα φιλοξενήσει την Καβάλα (16:00, ΕΤ1), με τους Μακεδόνες να «καίγονται» περισσότερο για τη νίκη έτσι ώστε να αποκτήσουν προβάδισμα στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στις 17:00 ο ΚΑΟΔ θα αντιμετωπίσει στη Δράμα το Περιστέρι, με τους γηπεδούχους να είναι το φαβορί απέναντι στην ομάδα των δυτικών προαστίων που παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να παραμείνει στην Α1.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top