ΔΕΙΤΕ: Τις πρώτες εικόνες από την αποφυλάκιση του Oscar Pistorius!

Ξεκινά προπονήσεις από Δευτέρα αλλά του απαγορεύτηκε να πάει σπίτι του!

ΔΕΙΤΕ: Τις πρώτες εικόνες από την αποφυλάκιση του Oscar Pistorius!

Προσωρινά ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε ο Oscar Pistorius όπως σας γράψαμε και χθες από το star.gr.

Στις παρακάτω φωτογραφίες, θα δείτε την έξοδο του Παραολυμπιονίκη από το δικαστήριο, με το κεφάλι σκυμμένο και εμφανώς «χαμένη» έκφραση στο πρόσωπο του.

pist1.jpg
Στο αυτοκίνητο που μεταφέρει τον 26χρονο αθλητή, είναι η οικογένεια του, με την αδερφή του Aimee, να κάθεται δίπλα του και να τον στηρίζει. Ο ίδιος, δείχνει αποσβολωμένος.

Προορισμός του Pistorius άγνωστος, μιας και οι Αρχές του απαγόρευσαν να επιστρέψει στο σπίτι του-τόπο του εγκλήματος.

pist2.jpg
Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν, ο Pistorius μένει προσωρινά σε σπίτι συγγενών, ενώ στη συνέχεια, ο δικηγόρος του δήλωσε πως θα μείνει σε μια κατοικία που έχει βρεθεί για εκείνον στην Πρετόρια.

Χαρακτηριστικό είναι δε, πως αμέσως μετά την αποφυλάκιση του, ο 26χρονος Παραολυμπιονίκης, αναμένεται να επιστρέψει κατευθείαν στην παλιά του καθημερινότητα, με τον προπονητή του, να επιμένει πως από Δευτέρα θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις, ώστε να «καθαρίσει» το μυαλό και την καρδιά του, και να νιώσει καλύτερα.

pist3.jpg
Από εδώ και στο εξής πάντως, ο Pistorius, εκτός από την εγγύηση ύψους περίπου 85.000 ευρώ που θα καταβάλλει, απαγορεύεται να φύγει από τη χώρα, να έχει επαφές με μάρτυρες της υπόθεσης, και να εμφανίζεται δυο φορές την εβδομάδα στην Αστυνομία, όπως επίσης και να παραδώσει όλα τα όπλα που έχει στην κατοχή του, αλλά και να μην πίνει πλέον αλκοόλ.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top