Φοβούνται αυτοκτονία του Pistorius – τι κάνει στο κελί του

Ξανά στο δικαστήριο την ημέρα της κηδείας του 30χρονου μοντέλου

Φοβούνται αυτοκτονία του Pistorius – τι κάνει στο κελί του

Δύσκολες ώρες μέσα στη φυλακή περνά ο Oscar Pistorius, που μπορεί να αρνείται ότι σκότωσε την σύντροφό του, Reeva Steenkamp, αλλά δεν φαίνεται να πείθει. Πηγές από το περιβάλλον του εκφράζουν ακόμα και φόβους ότι θα αυτοκτονήσει, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται η οικογένεια και ο δικηγόρος του!

«O Oscar είναι συντετριμμένος και πασχίζει να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά του. Του έχουν παραχωρήσει ένα ιδιωτικό κελί στο αστυνομικό τμήμα, αλλά στα γύρω κελιά υπάρχουν εγκληματίες και ο ίδιος δεν ανήκει εκεί. Η αστυνομία ανησυχεί για την ψυχική του κατάσταση», δήλωσε άνθρωπος που δεν θέλησε να κατονομαστεί στην βρετανική εφημερίδα «Sun».

Ωστόσο, αστυνομικός που υπηρετεί στο μέρος όπου κρατείται ο Pistorius δήλωσε πως ο 26χρονος «κοιμήθηκε καλά» και «όλα βαίνουν καλώς».

Σήμερα το απόγευμα, ο 26χρονος Παραολυμπιονίκης -που παραμένει κρατούμενος για τρίτη ημέρα- θα δεχθεί τα πρώτα του επισκεπτήρια, από την οικογένειά του και τους δικηγόρους του.

Ο ίδιος αρνείται ότι σκότωσε το 30χρονο μοντέλο μέσα στη χλιδάτη έπαυλη όπου έζησαν τον έρωτα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και, μάλιστα, την Παρασκευή κατέρρευσε ενώπιον του δικαστηρίου!

Στο μεταξύ, γείτονες του Παραολυμπιονίκη δήλωσαν ότι από το σπίτι ακούγονταν ουρλιαχτά, ενώ δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας αποκαλύπτει πως ο αθλητής είχε κλειδωμένη την σύντροφό του επί δύο ώρες στο μπάνιο, πριν βάλει τέλος στη ζωή της με το όπλο του.

Η συνέχεια στην υπόθεση θα δοθεί την Τρίτη: τότε, την ώρα που η Reeva Steenkamp θα οδηγείται στην τελευταία της κατοικία, ο Oscar Pistorius θα εμφανίζεται ξανά στο δικαστήριο, όπου οι δικηγόροι του θα υποβάλλουν αίτημα για την αποφυλάκισή του, ζητώντας να μείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι να προετοιμαστεί η υπερασπιστική γραμμή...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top