Ρότσα ενόψει Τότεναμ: «έχουμε πιθανότητες και θα τις διεκδικήσουμε»

Στο Λονδίνο για το Europa League ο Παναθηναϊκός

Ρότσα ενόψει Τότεναμ: «έχουμε πιθανότητες και θα τις διεκδικήσουμε»

Το ότι στόχος του Παναθηναϊκού κόντρα στην Τότεναμ είναι να δώσει χαρά στους φιλάθλους του, τόνισε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, λίγο πριν η ομάδα «πετάξει» για Λονδίνο ενόψει του αγώνα της Πέμπτης.

«Έχουμε πιθανότητες και θα τις διεκδικήσουμε», δήλωσε ο τεχνικός του «Τριφυλλιού», που θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία.

Ο Ρότσα απέφυγε να σχολιάσει εκτενώς το επικείμενο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και εστίασε στην Τότεναμ: «έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια σπουδαία ομάδα. Η Τότεναμ είναι ανάμεσα στις 5 κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας. Χαιρόμαστε που θα διεκδικήσουμε στο τελευταίο μας ματς την πρόκριση. Εκατομμύρια φίλοι του ποδοσφαίρου σε όλο τον πλανήτη θα μας δουν κι ανάμεσα σε αυτούς και πάρα πολλοί Παναθηναϊκοί».

«Η ομάδα πιστεύει περισσότερο πλέον στις δυνατότητες της. Έχουμε ελπίδες αλλά θα είναι δύσκολο ματς για μας! Να σας πω την αμαρτία μου, στο παρελθόν ήμουν οπαδός της Τότεν��μ, καθώς εκεί έπαιζε ο Αρντίλες με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στην Εθνική Αργεντινής και είναι φίλος μου. Αυτό όμως δεν παίζει ρόλο, εμείς θα πάμε εκεί να τους “κλειδώσουμε”», κατέληξε ο Ρότσα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top