Απαντά με μηνύσεις ο Γιώργος Δώνης σε κακόβουλα δημοσιεύματα

"Η λάσπη στον ανεμιστήρα... έχει το κόστος της!"

Απαντά με μηνύσεις ο Γιώργος Δώνης σε κακόβουλα δημοσιεύματα
​Ο Γιώργος Δώνης απάντησε νομικά σε δημοσίευμα με το οποίο, όπως τονίζει κάποιοι "κατασκεύασαν επαγγελματικές εξαρτήσεις του με μάνατζερ".

Με δήλωσή του στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ, ενημερώνει:
"Στα χρόνια που βρίσκομαι στους πάγκος των ελληνικών ομάδων, έχω δεχθεί αδιαμαρτύρητα κριτική, πολλές φορές όχι μόνο με αδικούσε, αλλά ξεπερνούσε κατά πολύ τα όρια της ευπρέπειας. Για πρώτη φορά όμως αναγκάζομαι να προσφύγω στη δικαιοσύνη προκειμένου να προασπίσω την αξιοπρέπεια μου, που κάποιοι αναίσχυντοι θεώρησαν πως μπορούν προκλητικά και ανώνυμα (άρα άνανδρα) να θίξουν.

Άτομα που προφανώς κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, κατασκεύασαν επαγγελματικές εξαρτήσεις μου με μάνατζερ, που όχι μόνο δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, αλλά είναι προφανές ότι θίγουν τόσο την επαγγελματική μου επάρκεια, όσο και την ηθική ακεραιότητα... Καταθέτω λοιπόν αγωγή και μήνυση στους εν λόγω «αλητήριους» που προφανώς δεν έχουν σχέση με την δημοσιογραφία, γι' αυτό και κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους.

Ας γίνει κατανοητό ότι η λάσπη στον ανεμιστήρα δεν μπορεί να αποτελεί πρακτική για τους επαγγελματικά ανύπαρκτους... Έχει το κόστος της...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ"
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top