Σπύρος Γιαννιώτης: τι σημαίνουν τα τατουάζ του;

Τι γεύση του άφησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και η τέταρτη θέση

Τις εντυπώσεις που του άφησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και η κατάκτηση της τέταρτης θέσης στην κολύμβηση εξομολογήθηκε ο Σπύρος Γιαννιώτης, αποκαλύπτοντας παράλληλα τι σημαίνουν τα τατουάζ που έχει «χτυπήσει»!

«Σε σχέση με αυτό που ήθελα από τον εαυτό μου, η κυρίαρχη γεύση από τους Αγώνες του Λονδίνου είναι πικρή. Ζούμε σε μια εποχή όπου νιώθουμε όλοι μας απογοητευμένοι. Πιεσμένοι στη γωνία… Σε αυτή τη χώρα και σε αυτόν το λαό ήθελα με τη δική μου προσπάθεια να στείλω ένα μήνυμα, ότι ακόμα μπορούμε. Να τους κάνω για μια στιγμή λίγο περισσότερο υπερήφανους. Τα περισσότερα παιδιά της αποστολής, που μόνος ο Θεός ξέρει πόσο είχαμε προσπαθήσει για να φτάσουμε ως το Λονδίνο, κάπως έτσι νιώθαμε. Πρέπει να έχεις μεγάλο πείσμα και μπόλικη δόση τρέλας για να συνεχίζεις τον αθλητισμό στην Ελλάδα αυτή τ��ν εποχή», είπε ο κολυμβητής μας.

Το σώμα του Σπύρου κοσμούν δύο τατουάζ: στο εσωτερικό του αριστερού του χεριού έχει «χτυπήσει» την λέξη «endurance» (αντοχή), ενώ στην πλάτη του γράφει «free style».

Τονίζοντας π��ς για εκείνον ο αθλητισμός είναι συναίσθημα, ο κολυμβητής μας καταλήγει: «με έναν μαγικό τρόπο, την ώρα που ετοιμάζεσαι να μπεις στον αγώνα, αλλά και αμέσως μετά, τα θυμάσαι όλα. Περνούν αστραπιαία από το μυαλό σου, σαν σε ταινία, όλες σου οι στιγμές και όλες σου οι προσπάθειες, από την πρώτη-πρώτη μέρα που ξεκίνησες, όλα τα βήματα που έχεις κάνει για να φτάσεις ως εκεί. Τα καλά και τα άσχημα».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top