Με Ίντερ Μπακού ή Τρανς Νάρβα στο Europa League ο Αστέρας

Τι έβγαλε η κλήρωση για τους αντιπάλους της ελληνικής ομάδας

Με Ίντερ Μπακού ή Τρανς Νάρβα στο Europa League ο Αστέρας

Με ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν ή την Εσθονία θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο Europa League o Aστέρας Τρίπολης, καθώς κληρώθηκε να παίξει με τον νικητή του αγώνα ​Ίντερ Μπακού - Τρανς Νάρβα (Εσθονία).

Ο Αστέρας θα δώσει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας του εκτός έδρας, στις 19 Ιουλίου και θα φιλοξενήσει τη ρεβάνς στις 26 του ίδιου μήνα.

Η Ιντερ Μπακού αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του Αζερμπαϊτζάν από την περίοδο 1999 - 2000. Έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, το 2008 και το 2010, ενώ την περασμένη σεζόν τερμάτισε τρίτη. Στο Europa League αγωνίστηκε και τη σεζόν 2009 - 2010 (αποκλείστηκε στον α' προκριματικό γύρο) και πέρσι πήρε μέρος στο Champions League (αποκλείστηκε στην β' προκριματική φάση).

Η Τρανς Νάρβα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Εσθονίας από τότε που δημιουργήθηκε, το 1992. Εχει κατακτήσει ένα κύπελλο (2001) και δύο σούπερ καπ (2007, 2008), ενώ στην Ευρώπη αγωνίστηκε για πρώτη φορά το 1996, όταν συμμετείχε στο Ιντερτότο. Πάντως, δεν έχει περάσει ποτέ γύρο, μετρώντας 2 νίκες, 1 ισοπαλία κ��ι 23 ήττες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top