Χαμός επικράτησε στη Βουλή όταν ο βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου ζήτησε το λόγο για να μιλήσει επί προσωπικού.

«Αν έχει κάτι προσωπικό θα το πει μετά, δεν προβλέπεται σε αυτή τη διαδικασία» είπε η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου, στην οποία «απάντησε» ο Νίκος Δένδιας.

«Ο κ. Αθανασίου προσεκόμισε σε μένα, ως κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο αντίγραφο των πρακτικών της Βουλής όπου αναφέρεται ότι του λέτε “άι στο διάβολο”. Κατά τούτο δικαιούται ο κ. Αθανασίου ανθρωπίνως να πάρει το λόγο!» είπε ο κ. Δένδιας, αναφερόμενος σε περιστατικόμε στιχομυθία του κ. Αθανασίου με την κα Χριστοδουλοπούλου που έγινε πριν μιλήσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

«Εγώ το είπα αυτό;» αναρωτήθηκε η ίδια.

Διαβάστε ακόμη: Ένταση με το «καλημέρα» στη Βουλή: Ή θα μπει μία κάλπη ή θα βάλετε και για τον Κουρουμπλή!

«Ζητήστε να διαγραφεί στα πρακτικά και να πείτε ότι τον τιμάτε και το υπολήπτεστε» σχολίασε ο κ. Δένδιας.

«Αυτό θα γίνει κ. Δένδια. Εγώ δεν το άκουσα. Όποιος το είπε ήταν και αστοχία και αγένεια» αποκρίθηκε η κα Χριστοδουλοπούλου, αρνούμενη πως ήταν αυτή που είπε τη συγκεκριμένη φράση στον κ. Αθανασίου.

«Αυτό που κάνετε είναι ανεπίτρεπτο. Σας ενόχλησαν οι παρεμβάσεις που έκανε και αποκαλύφθηκε η σκευωρία με τους μάρτυρες» είπε ο κ. Αθανασίου παίρνοντας το λόγο.

Ο βουλευτής της ΝΔ φάνηκε να μην πείθεται από τις εξηγήσεις της κυρίας Χριστοδουλοπούλου, λέγοντας «πρέπει να ανακαλέσετε, θα το κάνετε;».

«Τελειώσατε, τέλειωσε ο χρόνος σας» είπε η προεδρεύουσα της Βουλής και προχώρησε στη διαδικασία!

 

Tags: