O Κοτζιάς απειλεί με στρατιωτικά αντίποινα τους Τούρκους

Πόλεμος στο διαδίκτυο: Έλληνες χάκερς έριξαν τουρκικές ιστοσελίδες

Έτοιμη να απαντήσει στρατιωτικά  στις τουρκικές προκλήσεις ειναι η Ελλάδα, σύμφωνα με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

«Έφτασε στην κόκκινη γραμμή και  με κάποιο τρόπο την προσπέρασε  και τους είπαμε ότι  δεν θα υπάρξει ξανά τέτοια ας το πούμε ειρηνική συμπεριφορά από την ελληνική πλευρά» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών στην εκπομπή «Αυτοψία» του Alpha.  

Όπως τόνισε ο πολιτικός συντάκτης Πέτρος Μποτσαράκος στο ρεπορτάζ του για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το μήνυμα του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών ήταν ξεκάθαρο:  Αν προκληθεί νέο θερμό επεισόδιο από την Τουρκία, η Ελλάδα θα απαντήσει ακόμη και  στρατιωτικά.

ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΚΤΑΙΩΡΟΙ ΠΛΕΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ

Η Άγκυρα όμως συνεχίζει τον…  χαβά της.

Δυο τουρκικές ακταιωροί έχουν επανέλθει στην περιοχή των Ιμίων και μάλιστα η μια από τις δύο παίζει με τη φωτιά μπαινοβγαίνοντας στα ελληνικά χωρικά ύδατα. 

Σκάφος του Λιμενικού  της χώρας μας κινείται γύρω από την περιοχή της Καλολίμνου και βρίσκεται σε επιφυλακή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Οι Τούρκοι κορυφώνουν  και το παιχνίδι των εντυπώσεων δίνοντας στη δημοσιότητα εντυπωσιακά πλάνα από τούρκικα άρματα μάχης,  πλωτά και αμφίβια μέσα,  αλλά και δυνάμεις του στρατού  να περνούν  τις όχθες του ποταμού Έβρου στην ανατολική Θράκη, εντός της τουρκικής επικράτειας,  στην περιοχή Σαράντα Εκκλησιές.

Πίσω όμως από την εικόνα της ισχυρής στρατιωτικής δύναμης η Άγκυρα είναι στριμωγμένη  και από τις Ηνωμένες Πολιτείες και από την Γερμανία. Το μαρτυρά το πρόσωπο του Ερντογάν στην συνάντηση του με τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών Ρέξ Τίλερσον.  Ένας Ερντογαν συνοφρυωμένος, αγέλαστος και ψυχρός, με το πρόσωπο σχεδόν  σκοτεινιασμένο.

Σήμερα η Άγκυρα θρήνησε και το χαμό δυο πιλότων ου ανασύρθηκαν νεκροί μετα την πτώση εκπαιδευτικού αεροσκάφους στην περιοχή της Σμύρνης.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΚΕΡ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

Ο πόλεμος νεύρων ξεδιπλώνεται και στο διαδίκτυο.  Έλληνες χάκερς ανακοίνωσαν ότι έριξαν τις σελίδες τουρκικών τραπεζών και του μυστικού μισθοφορικού στρατού του Ερντογάν.

Στο Αιγαίο η  φρεγάτα “Μπαρμπαρός”  πέρασε από τις Οινούσες και την Χίο με τη φρεγάτα "Κουντουριώτης"  να την παρακολουθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top