Για δεύτερη φορά στον Λευκό Οίκο ο Τσίπρας: Συναντήθηκε και με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Πενς

Άμυνα, ενέργεια, εμπόριο και περιφερειακές εξελίξεις στο επίκεντρο - Νέα ενημέρωση 19:50

Συναντήθηκε και με τον αντιπρόεδρο Πενς ο Τσίπρας

Ολοκληρώθηκε στον Λευκό Οίκο  η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς.

Ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών απαθανατίζεται στα στιγμιότυπα του φωτογραφικού φακού, σε ανάρτηση του Έλληνα πρωθυπουργού στο twitter,  να συνομιλεί σε καλό μαζί του κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους συνάντησής τους σήμερα  στην Ουάσιγκτον.

«Με τον Aντιπρόεδρο αποφασίσαμε την εντατικοποίηση του διαλόγου μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ για τις περιφερειακές εξελίξεις» έγραψε επίσης ο κ. Τσίπρας στο twitter, όπως και ότι «οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν την αναβαθμισμένη γεωπολιτική μας θέση και την ανάγκη στήριξης την επόμενη περίοδο, διπλωματικά, οικονομικά & αμυντικά».   

Ο κ. Τσίπρας ανάρτησε ακόμη φωτογραφία με τους Υπουργούς Εξωτερικών και Οικονομίας, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον Μ. Πενς στον Λευκό Οίκο.

Aπό την πλευρά του ανάρτηση στο twitter έκανε και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, στην οποία ανέφερε ότι στη συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό συνεχίστηκε η χθεσινή συζήτηση με τον πρόεδρο Τραμπ  στους τομείς της άμυνας, της ενέργειας και του εμπορίου.  

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος πραγματοποιεί πενθήμερη επίσκεψη στις ΗΠΑ, συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ άλλων  με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ και   με τη Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.   

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top