Αποκάλυψη Star: Μετά την αλλαγή φύλου έρχεται και η ινδική κάνναβη στη Βουλή!

«Και κερδισμένος και χαμένος ο πρωθυπουργός από την κοινοβουλευτική μάχη» σχολίασε η Κ. Μακρή

Νέα νομοθετική πρωτοβουλία με στόχο να ενισχύσει το «προοδευτικό της πρόσημο» σχεδιάζει για το προσεχές διάστημα η κυβέρνηση, που και αυτή αναμένεται να προκαλέσει  μεγάλες αντιδράσεις, όπως το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, αποκάλυψε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Μάρα Ζαχαρέα.  

«Ο υπουργός Υγείας  Γιάννης Ξανθός έχει ήδη  έτοιμο το νομοσχέδιο για την καλλιέργεια και την παράγωγη της φαρμακευτικής κάνναβης, το οποίο θα προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων και αναμένεται να γίνει “ταυτότητα φύλου”  νούμερο 2» επισήμανε η σχολιάστρια του Star..  

Όσον αφορά την δυνατότητα νομικής αλλαγής φύλου, που αποτελεί πλέον νόμο του Κράτους,  η Κ. Μακρή επισήμανε ότι ο καθένας διαβάζει το αποτέλεσμα όπως θέλει.

«Κυβερνητικές πηγές  λένε ότι απάντησαν στο δίλημμα:  “Με την πρόοδο για μια κοινωνία του 21ου αιώνα ή με την συντήρηση και τον σκοταδισμό;”.  Από την άλλη πλευρά  πηγές της ΝΔ ισχυρίζονται ότι  “η πλειοψηφία μιας κυβέρνησης σε αποδρομή έχει ήδη αποκτήσει ρωγμές”»  επισήμανε η σχολιάστρια του Star.  

H Κάτια Μακρή κατέληξε στο σχόλιό της για το «ισοζύγιο» της σημερινής μάχης στη Βουλή:   

«Με μια πιο ψύχραιμη ματιά ο πρωθυπουργος είναι και κερδισμένος και χαμένος. Κερδισμένος γιατί δείχνει στο κομματικό του ακροατήριο ότι:  

- Βάζει την αριστερή ατζέντα,

 - Έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων,

 - Δίνει μάχες και τις κερδίζει.

Ο  κ. Τσίπρας όμως είναι και χαμένος, γιατί έχει απώλειες από το κόμμα του και πρώτη φορά φάνηκε το μέγεθος του ρήγματος με τους ΑΝΕΛ.

Αυτά βεβαίως είναι το πρόσκαιρο ισοζύγιο. Γιατι ο τελικός κριτής είναι η κοινωνία και αυτό το νομοσχέδιο είναι σε αναντιστοιχία με το δημόσιο αίσθημα».

Δείτε στο video ολόκληρο το σχόλιο της Κάτιας Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Μάρα Ζαχαρέα.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top