Αντιδράσεις και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για το άρθρο Τσίπρα

Μετά την Φώφη Γεννηματά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Αντιδράσεις και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για το άρθρο Τσίπρα

Δεν ήταν μόνο οι εξωκομματικές αντιδράσεις για το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα με τίτλο «Ήταν ψεύτης ο Ανδρέας», αλλά «ενόχληση» δημιουργήθηκε και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, κράτησε αποστάσεις για το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου. Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ είπε «Νομίζω ότι ήταν ένα άρθρο, το οποίο κάνει έναν παραλληλισμό μέσα από τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ αδικείται».

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον Alpha 9,89, δήλωσε: «Στηρίζω πλήρως τον Αλέξη Τσίπρα ακόμη κι όταν δεν συμφωνώ 100% μαζί του».

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας, υπογράμμισε ότι «ούτε ο όρος ψεύτης, ούτε ο όρος λαϊκιστής δεν ισχύει για τον Τσίπρα και τον Ανδρέα. Δηλαδή όποιος είναι λαϊκός και στηρίζει τα λαϊκά στρώματα είναι λαϊκιστής;».

Διαβάστε ακόμη: Η κόντρα συνεχίζεται με φόντο το άρθρο Τσίπρα: Ο Κικίλιας απαντά στον Τζανακόπουλο για τα καρφιά στον Μητσοτάκη

Αντέδρασε και ο Μητσοτάκης στο άρθρο Τσίπρα για τον Παπανδρέου: «Ψαρεύει σε θολά νερά με αγιογραφίες»

Σφοδρή σύγκρουση με το ΠΑΣΟΚ πυροδοτεί το άρθρο του Α. Τσίπρα με τίτλο: «Ήταν ο Ανδρέας ψεύτης;»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top