Τον αποτροπιασμό του και την αγανάκτηση του για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερεξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω Twitter.

«19 νεκροί & 50 τραυματίες ως τώρα από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ. Οι σκέψεις & οι προσευχές μας μαζί τους. Αποτροπιασμός & αγανάκτηση», έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα στις 19:00, θα μιλήσει σε εκδήλωση για το Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, στο ξενοδοχείο Porto Palace. Την Τετάρτη,θα επισκεφτεί τον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης, ενώ στις 16:00 θα μιλήσει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ημέρα φρίκης στην Ευρώπη»

Από την πλευρά του,  και ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για «ημέρα φρίκης στην Ευρώπη».

«Άλλη μία φριχτή μέρα ξημέρωσε για την Ευρώπη μετά το τρομοκρατικό κτύπημα στο Μάντσεστερ. Κουράγιο στη Μ. Βρετανία και συλλυπητήρια..», ανέφερε μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter.

Tags: