Κικίλιας για Τζανακόπουλο: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»

Τι απάντησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ στην επίθεση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Επίθεση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι υπέδειξε στη δικαιοσύνη με ποιον τρόπο πρέπει να κάνει τη δουλειά της εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, ενώ έκανε λόγο για κυνική ομολογία του κ. Τζανακόπουλου ότι δεν προέκυψαν ευθύνες πολιτικών προσώπων από τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής.

«Ο κ. Τζανακόπουλος ομολόγησε κυνικά ότι δεν προέκυψαν ευθύνες πολιτικών προσώπων από τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής. Παραδέχθηκε ότι, όλους αυτούς τους μήνες, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ επιδόθηκε σε ένα επικοινωνιακό σόου που της γύρισε μπούμερανγκ. Υπέπεσε όμως και σε ένα σοβαρό ολίσθημα, όταν υπέδειξε στη Δικαιοσύνη με ποιον τρόπο πρέπει να κάνει τη δουλειά της» δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας και πρόσθεσε:

«Ο κ. Τζανακόπουλος, αν είχε λίγο φιλότιμο, θα έπρεπε να απαντήσει στον ελληνικό λαό  ποιος κρύβεται πίσω από την οffshore της “Αυγής” και τι γίνεται με τις σκαστές παρανομίες με τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε το κτίριο της Κουμουνδούρου. Γι’ αυτό, προτού ξαναμιλήσει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για διαφάνεια και δικαιοσύνη, καλό είναι να θυμάται την παροιμία “στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί”».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top