Μαρία Μενούνος: Δείτε την για πρώτη φορά μέσα από το νοσοκομείο μετά την δύσκολη επέμβαση στο κεφάλι!

Το μήνυμα της παρουσιάστριας στο Instagram

Μαρία Μενούνος: Η φωτό μετά την επέμβαση στο κεφάλι

Πριν από δύο μήνες, η Μαρία Μενούνος υπεβλήθη σε μια δύσκολη επέμβαση στο κεφάλι για την αφαίρεση ενός μηνιγγίωματος σε μέγεθος ίσο με μπαλάκι του γκολφ!

Διαβάστε επίσης:Βόμβα! Η Μαρία Μενούνος έχει όγκο στον εγκέφαλο- Από την ίδια ασθένεια πάσχει και η μητέρα της

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια  τον περασμένο Απρίλιο αποκάλυψε πως  διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και από τότε δίνει μια σκληρή μάχη.

Διαβάστε επίσης: Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε πως ανακοίνωσε στους γονείς της ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο!

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες  πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση στην οποία και υπεβλήθη και γράφοντας: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασαν δυο μήνες από τότε που έκανα την εγχείρηση στον εγκέφαλο. Είναι σουρεαλιστικό για μένα να κοιτάζω τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τότε. Βλέπω αυτή τη φωτογραφία που τραβήχτηκε δυο μέρες μετά το 7,5 ωρών χειρουργείο και είμαι τόσο ευγνώμων για τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που με βοήθησαν. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο πονούσα μέχρι που πέρασε λίγο η διαδικασία. Ήταν ένας μεγάλος έλεγχος πραγματικότητας για μένα. Γι’ αυτό ελπίζω το μήνυμα αυτό να ακουστεί όσο πιο δυνατά και καθαρά γίνεται στο σώμα σας και να αναλάβετε δράση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα κάνω με την γνώση που απέκτησα. Το να βοηθήσω αυτούς που περνούν παρόμοια πράγματα είναι στην κορυφή της λίστας μου. Δεν ήμουν ποτέ πιο ενθουσιασμένη για την ζωή. Νιώθω τόσο ελεύθερη. Πιο πολύ είμαι ευγνώμων στον Θεό, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου, για όλους εσάς που μου στείλετε τόσο αγάπη και υποστήριξη όλο αυτό τον καιρό.»

Διαβάστε επίσης: Μαρία Μενούνος: Συγκλονίζει το βίντεο της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας μετά το χειρουργείο των 7,5 ωρών

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top